LijstRooster
Aantal:
Sorteren op:
 Lapierre Brut Reservé (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 84,95
Na handmatige pluk worden de druiven voor de Bailly Lapierre Brut Reservé volledig geperst. Het beste deel van deze persing wordt vergist in stalen tanks. Daarna wordt de wijn geblend en wordt deze minimaal 3 jaar op fles gerijpt, zodat de mousse kan ontstaan. ..
3 Passo Rosso (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 79,50
De overrijpe druiven voor de 3 Passo Rosso ondergaan een moderne vinificatie met controle van de temperatuur gevolgd door een aantal maanden rijping op eikenhouten vaten. ..
5 Stelle Sfursat (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 299,50
De druiven voor de 5 Stelle Sfursat ondergaan een moderne vinificatie met controle van de temperatuur. Daarna volgt 20 maanden rijping in Franse eikenhouten vaten. ..
Abadia de San Campio Albariño
Doos van 6 stuk(s)
€ 95,50
De trossen worden met de hand geoogst en in kleine kratten (maximaal 18 kilo inhoud) naar de wijnkelders gebracht. De druiven worden zacht gekneusd en van de stelen ontdaan, waarna ze met schillen 3-6 uur bij 8-10°C inweken. Dit geeft de wijn meer kleur, meer aroma’s en meer structuur. De gekneusde druiven worden dan langzaam geperst. De most verblijft 72 uren in een tank om bij 8-10°C op natuurlijke wijze door bezinking te worden gezuiverd. De gisting vindt plaats op RVS tanks en duurt 21-30..
Ackerman Chinon Rouge
Doos van 6 stuk(s)
€ 62,95
Alle druiven voor deze wijn worden verbouwd in het gebied rondom het middeleeuwse stadje Chinon. De bodem varieert van kalksteen tot zand en grind. De druiven afkomstig van de kalksteen-bodems verlenen de wijn intense aroma’s van rood en zwart fruit, terwijl de druiven van de bodems met zand en grind zorgen voor structuur. Een special aanpassing in het vinificatie-proces stelt Ackerman in staat de wijn een bijzondere zachtheid te verlenen, waardoor de complexiteit en het fruit beter tot hun r..
Ackerman Crémant de Loire Bio Brut
Doos van 6 stuk(s)
€ 82,50
De druiven voor deze Bio Cremant van Ackerman zijn geoogst in Anjou, Touraine. op de kalksteen en kalkrijke gronden die hier liggen. De gisting vindt plaats bij lage temperatuur (16-18 ° C) om zoveel mogelijk aroma's te ontwikkelen en de frisheid te behouden. ..
Ackerman Muscadet de Sevre Maine Sur Lie
Doos van 6 stuk(s)
€ 47,95
De jonge, net uitgegiste wijn rijpt tenminste 6 maanden op de fijne “lie”; hierdoor krijgt deze Ackerman Muscadet de Sevre Maine Sur Lie zijn kenmerkende knisperend frisse, minerale karakter met citrustonen. ..
Ackerman Rose d'Anjou
Doos van 6 stuk(s)
€ 43,00
Deze Ackerman Rose d'Anjou ondergaat een moderne vinificatie. De voortijdige onderbreking van de gisting geeft de wijn een licht zoete smaak. ..
Ackerman Saumur Brut Cuvée Julien Baptiste
Doos van 6 stuk(s)
€ 74,95
Deze druiven voor deze Ackerman Saumur Brut Cuvée Julien Baptiste zijn geoogst in Anjou, Touraine. op de kalksteen en kalkrijke gronden die hier liggen. De druiven ondergaan de traditionele Methode traditionelle vinificatie met de tweede gisting op fles ..
Ackerman Sauvignon Touraine
Doos van 6 stuk(s)
€ 49,95
Na een lichte persing wordt de most bij lage temperatuur vergist, zodat alle frisheid voor deze Sauvignon wijn bewaard blijft. ..
Ackerman Vouvray
Doos van 6 stuk(s)
€ 53,50
De druiven voor de Ackerman Vouvray ondergaan een moderne vinificatie met controle van temperatuur. ..
Aglianico San Salvatore (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 107,50
De Aglianico druiven voor de Aglianico San Salvatore ondergaan een moderne vinificatie met controle van de temperatuur. ..
Agostino Petri (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 179,50
De druiven voor de Agostino Petri Chianti Classico worden met de hand geplukt. De vinificatie is traditioneel. Na de gisting wordt de jonge wijn 6 maanden opgevoed op kleine vaten gevolgd door 9 maanden in grote vaten. ..
Albe Vajra Barolo (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 219,95
De Nebbiolo druiven voor de Albe Vajra Barolo ondergaan een gecontroleerde gisting in tanks, gevolgd door 3 jaar houtrijping in eiken vaten. ..
Alcanta Airen Macabeo (12 flessen)
Doos van 12 stuk(s)
€ 99,95
Alcanta Airen Macabeo is afkomstig van airen en macabeo druiven die handmatig geoogst zijn. De wijn wordt op moderne wijze gevinifieerd. ..
Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot