LijstRooster
Aantal:
Sorteren op:
 Lapierre Brut Reservé (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 84,95
Na handmatige pluk worden de druiven voor de Bailly Lapierre Brut Reservé volledig geperst. Het beste deel van deze persing wordt vergist in stalen tanks. Daarna wordt de wijn geblend en wordt deze minimaal 3 jaar op fles gerijpt, zodat de mousse kan ontstaan. ..
3 Passo Rosso (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 79,95
De overrijpe druiven voor de 3 Passo Rosso ondergaan een moderne vinificatie met controle van de temperatuur gevolgd door een aantal maanden rijping op eikenhouten vaten. ..
5 Stelle Sfursat (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 325,00
De druiven voor de 5 Stelle Sfursat ondergaan een moderne vinificatie met controle van de temperatuur. Daarna volgt 20 maanden rijping in Franse eikenhouten vaten. ..
Abadia de San Campio Albariño (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 95,50
De trossen worden met de hand geoogst en in kleine kratten (maximaal 18 kilo inhoud) naar de wijnkelders gebracht. De druiven worden zacht gekneusd en van de stelen ontdaan, waarna ze met schillen 3-6 uur bij 8-10°C inweken. Dit geeft de wijn meer kleur, meer aroma’s en meer structuur. De gekneusde druiven worden dan langzaam geperst. De most verblijft 72 uren in een tank om bij 8-10°C op natuurlijke wijze door bezinking te worden gezuiverd. De gisting vindt plaats op RVS tanks en duurt 21-30..
Aglianico San Salvatore (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 139,95
De Aglianico druiven voor de Aglianico San Salvatore ondergaan een moderne vinificatie met controle van de temperatuur. ..
Agostino Petri (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 179,50
De druiven voor de Agostino Petri Chianti Classico worden met de hand geplukt. De vinificatie is traditioneel. Na de gisting wordt de jonge wijn 6 maanden opgevoed op kleine vaten gevolgd door 9 maanden in grote vaten. ..
Al Poggio Castello di Ama (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 175,00
Na de handmatige oogst, waarbij streng geselecteerd wordt, worden de druiven in de vinificatiekelder meteen uiterst delicaat geperst en wordt het sap sterk afgekoeld. Daarna gaat 60% op roestvrijstalen tanks en de rest op barriques, waarvan 50% nieuw is, om een temperatuurgecontroleerde (18 tot 20°C) alcoholische fermentatie met wilde (druifeigen) gisten te ondergaan. Vervolgens laat men bij de wijn die in de rvs-tanks zit geen malolactische gisting plaatsvinden en bij de wijn op barriques vo..
Albe Vajra Barolo (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 219,95
De Nebbiolo druiven voor de Albe Vajra Barolo ondergaan een gecontroleerde gisting in tanks, gevolgd door 3 jaar houtrijping in eiken vaten. ..
Alessandro Rivetto Barbaresco (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 189,95
De Nebbiolo druiven voor de Alessandro Rivetto Barbaresco ondergaan een gecontroleerde gisting en lange maceratie in tanks gevolgd door 18 maanden houtrijping. ..
Alessandro Rivetto Barbera d'Alba (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 99,95
De Barbera druiven voor de Alessandro Rivetto Barbera d'Alba ondergaan een gecontroleerde gisting in tanks gevolgd door een korte lagering op fles. ..
Alessandro Rivetto Barolo (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 209,95
De Nebbiolo druiven voor de Alessandro Rivetto Barolo ondergaan een gecontroleerde gisting en lange maceratie in tanks gevolgd door 3 jaar houtrijping (Slavonisch eiken) gevolgd door 10 maanden flesrijping. ..
Alessandro Rivetto Barolo Lazzarito (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 319,95
De Nebbiolo druiven voor de Alessandro Rivetto Barolo Lazzarito ondergaan een gecontroleerde gisting en lange maceratie in tanks gevolgd door 3 jaar houtrijping (Slavonisch eiken) gevolgd door 18 maanden flesrijping. ..
Alessandro Rivetto Barolo Serralunga (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 229,95
De Nebbiolo druiven voor de Alessandro Rivetto Barolo Serralunga ondergaan een gecontroleerde gisting en lange maceratie in tanks gevolgd door 3 jaar houtrijping (Slavonisch eiken) gevolgd door 10 maanden flesrijping. ..
Alessandro Rivetto Dolcetto d'Alba (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 89,95
De Dolcetto druiven voor de Alessandro Rivetto Dolcetto d'Alba ondergaan een gecontroleerde gisting in tanks (8-10 dagen) gevolgd door een moderne snelle botteling. ..
Alessandro Rivetto Langhe Arneis (6 flessen)
Doos van 6 stuk(s)
€ 84,95
De handgeplukte druiven voor de Alessandro Rivetto Langhe Arneis zijn zacht geperst, de vellen zijn daarna direct verwijderd en de druiven zijn op de juiste temperatuur in roestvrijstalen tanks gerijpt. ..
Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot