Donna Greta Pecorino (6 flessen)
Land
Italie
Streken
Abruzzo
Appelatie
Abruzzo
Wijn type
Witte wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Pecorino
Alcohol-percentage:
13,5 %
Inhoud:
0.75
€ 99,95
Aantal:  

Donna Greta Pecorino (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De Pecorino druiven van Cantina Frentana ondergaan een moderne vinificatie, met controle van de temperatuur.

Proefnotities

Donna Greta Pecorino heeft een volle body en structuur, die evenwichtig blijft door de zuurgraad en kenmerkende mineraal van de druif. Om deze reden erg aangenaam om te drinken. Zijn aromatische complexiteit, variërend van citrusvruchten tot aan witbier, is zeer persistent.

Eten & Drinken

Een heerlijke Italiaanse Pecorino wijn uit de Abruzzo past perfect bij visgerechten en schaaldieren maar ook bij witvlees, vleeswaren en belegen kazen.

Algemeen

Sinds 1958 is de geschiedenis van Cantina Frentana van passie doorspekt. Een verhaal met een oprechte smaak waarin de spelers misschien zijn veranderd, maar de waarden blijven onaangetast. Dit land, gelegen op de heuvels van Majella en verlicht door de pracht van de Costa dei Trabocchi, is altijd gewijd geweest aan de wijnbouw en de wijncultuur. De royale kalkachtige grond, de zoete afwisseling van zee- en landwind, de wijze verzachtende werking van de zee, zijn veel meer dan een koude beschrijving van dit territorium van uitmuntendheid: ze zijn onze traditie en onze geschiedenis, een magie waartoe we van nature behoren .

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot