Dows Nirvana Reserva Port (6 flessen)
Land
Portugal
Streken
Douro
Appelatie
Vinhos do Porto
Wijn type
Port
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
niet bekend
Alcohol-percentage:
20,0%
Inhoud:
0,5
€ 82,50
Aantal:  

Dows Nirvana Reserva Port (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De druiven voor deze Dow Nirvana port hebben een traditionele port vinificatie ondergaan.

Proefnotities

Dows Nirvana Reserva Port is speciaal gemaakt om te drinken bij pure chocola. Het is een ruby-stijl port met aroma's van rozen en viooltjes. De port heeft heerlijk zachte tannines, rijp en intens fruit met wat bramen. Samen met The Flanders Taste Foundation Belgium, heeft DOW's de ultieme port ontwikkeld om te drinken bij pure chocola.

Eten & Drinken

Dow's Nirvana Reserve Port past vrijwel bij elke pure chocola, maar de mooiste combinaties zijn te maken met pure chocola uit Ecuador, Peru, Uganda en Costa Rica met 60-75% cacao.

Algemeen

Opgezet in 1798, was Dow’s meer dan twee eeuwen geleden de eerste Britse Portproducent die groots investeerde in de beste wijngaarden. Dit deed het bedrijf door de aankoop van Quinta da Senhora da Ribeira in 1890 en Quinta do Bomfim in 1896. Deze geweldige wijngaarden zijn van fundamenteel belang voor de goede reputatie die Dow’s al sinds lange tijd mag genieten. In 1912 werd Adrew James Symington partner van Dow’s en tegenwoordig werken er zes familieleden in het bedrijf. De familie begeleid persoonlijk alle aspecten van het wijn maken, van de wijngaard tot de uiteindelijke botteling.

DetailsAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot