Eò Morrecine Montepulciano d'Abruzzo (6 flessen)
Land
Italie
Streken
Abruzzo
Appelatie
Abruzzo
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Montepulciano
Alcohol-percentage:
Inhoud:
0.75
€ 68,50
Aantal:  

Eò Morrecine Montepulciano d'Abruzzo (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De Montepulciano d'Abruzzo druiven voor de Eò Morrecine Montepulciano d'Abruzzo wijn ondergaan een moderne vinificatie, met controle van de temperatuur.

Proefnotities

Eò Morrecine Montepulciano d'Abruzzo bezit aroma’s van zwarte bessen, kersen en een vleugje kruidigheid (zwarte peper). De smaak is vol, zacht met tonen van kersenfruit en kruidigheid.

Eten & Drinken

Deze wijn is heerlijk bij lamsgerechten, pasta schotels en gebraden gevogelte.

Algemeen

Eò is opgericht met als doel de waarde van de traditionele Italiaanse druivensoorten in kaart te brengen. Vanaf het begin is gewerkt met een constante selectie van wijnstokken en staat innovatie hoog in het vaandel. De samenwerking met bekwame wijnmakers en de high-tech kelders zorgen voor een goede kwaliteit van wijn. De wijnproductie vindt plaats in San Michele Archangelo, gelegen in het noordelijke deel van de stad Vasto in de provincie Chieti wat ligt in het meest zuidelijke deel van de Abruzzen regio. De ongeveer 700 hectare wijngaarden liggen verspreid over de helling. De omgeving, bodem en de goede seizoensgebonden dagelijkse temperaturen zijn erg gunstig voor de teelt van druiven.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot