Finch Mountain Selected Red (6 flessen)
Land
Zuid Afrika
Streken
Robertson
Appelatie
WO Robertson
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Blend
Alcohol-percentage:
13,5%
Inhoud:
0,75
€ 40,50
Aantal:  

Finch Mountain Selected Red (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

Moderne vinificatie met controle van temperatuur.

Proefnotities

Finch Mountain Selected Red is vitaal rood. Veel fruit maar ook een zekere stevigheid. Zeer aromatisch met een lichte kruidigheid. Een echte allemansvriend, maar met karakter en dus boeiend. Deze wijn heeft het 'Integrity and sustainability certified' zegel op de capsule. Deze wijnen zijn goedgekeurd door de Wine and Spirit Board in Zuid-Afrika en voldoen aan een aantal strikte regels en duurzame principes. Het wijnhuis voldoet aan alle criteria die door Integrated Production of Wine (IPW) zijn opgesteld. Elke drie jaar worden de wijnhuizen opnieuw gecontroleerd en wordt bekeken of zij deze kwalificatie nog steeds verdienen.

Eten & Drinken

Heerlijke wijn om 'zomaar' van te genieten: deze wijn is een perfecte avondwijn en kan daarnaast prima vleesgerechten begeleiden.

Algemeen

Het district Robertson is gelegen in het binnenland van de Kaap in Zuid-Afrika, ten noord oosten van Stellenbosch. De wijngaarden zijn gelegen op de zuidelijke hellingen met een bodemmix van kalk en klei. Het district Robertson is gelegen in het binnenland van de Kaap in Zuid-Afrika, ten noord oosten van Stellenbosch.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot