Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay (6 flessen)
Land
USA
Streken
Californie
Appelatie
Coastal Vineyards
Wijn type
Witte wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Chardonnay
Alcohol-percentage:
13,5%
Inhoud:
0,75
€ 111,00
Aantal:  

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De druiven voor de Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay ondergaan een moderne vinificatie, met controle van de temperatuur Een deel van de druiven wordt gegist in Frans eiken. De wijngaarden liggen in drie County’s, te weten Monterey County, Santa Barbara County en Mendocino County.

Proefnotities

Kendall Jackson Vintners Reserve Chardonnay​ is een knapperige, frisse elegante witte wijn. Aroma’s van tropisch fruit, als mango en ananas gecombineerd met aroma’s van perzik, appel en peer. Mooie balans. Licht geroosterde kenmerken in de afdronk.

Eten & Drinken

Aanbevolen bij rijke visgerechten, wit vlees en romige kazen.

Algemeen

Kendall-Jackson produceert reeds meer dan 2 decennia lang van de meest verfijnde wijnen in Californië. Klimaat en grondsoorten worden per wijngaard nauwkeurig bestudeerd. Dit eigendom kent een wereldwijde reputatie. Kendall Jackson produceert hun wijn met respect voor de natuur. Dit wordt erkend met het Californië duurzaamheid certificaat. Deze Chardonnay is de meest gedronken Chardonnay in de V.S. in dat prijssegment en door veel toonaangevende wijnjournalisten geroemd.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot