Krug Vintage
Land
Frankrijk
Streken
Champagne
Appelatie
Champagne
Wijn type
Champagne
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Blend
Alcohol-percentage:
12,0%
Inhoud:
0,750
€ 209,75
Aantal:  

Krug Vintage

Doos van 1 stuk(s)

Vinificatie

Krug vintage smaak is uniek, direct te herkennen en onvergetelijk! Deze eigenschappen gelden ook zeker voor de Krug Vintage. Alleen in de allerbeste jaren brengt Krug een vintage- ofwel een jaartal-champagne op de markt. De Krug vintage heeft ook een rijpingsperiode van minimaal 6 jaar, maar bij iedere vintage is het de Krug familie die beslist of de flessen daadwerkelijk klaar zijn om de kelders te verlaten of dat ze bijvoorbeeld maar liefst 8 jaar lang zullen rijpen.

Proefnotities

Krug vintage is genereus en verfijnd. Een perfecte champagne voor bij een mooi en passend diner. Een betoverende champagne met fascinerende harmonie.

Eten & Drinken

Heerlijke champagne als aperitief, bij salades of visgerechten.

Algemeen

Krug is een klein maar belangrijk champagnehuis. Het werd in 1843 in Reims gevestigd door Johann-Joseph Krug (geboren in 1800 in Mainz, Duitsland). Tegen 1893 bezat de firma de huidige, bescheiden kelders rond het plein waaraan de familie Krug nog altijd woont. Hoewel leden van de vijfde generatie van de familie nog altijd de wijnen maken, is het wijndomein sinds 1999 in bezit van Louis Vuitton Moët Hennessy.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot