Chateau Maison Noble Saint Martin (6 flessen)
Land
Frankrijk
Streken
Bordeaux
Appelatie
Bordeaux Supérieur
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Cabernet Sauvignon, Merlot
Alcohol-percentage:
13,5%
Inhoud:
0,75
€ 63,95
Aantal:  

Chateau Maison Noble Saint Martin (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

Traditionele vinificatie met rijping op nieuwe Franse eiken vaten. De druiven groeien in de wijngaarden van Entre-deux-Mers, het gebied dat tussen de rivieren Garonne en Gironde ligt in de Bordeaux.

Proefnotities

Koffie en mokka in de neus wijzen erop dat deze verder vooral fruitige Bordeaux Supérieur op nieuwe vaten van eikenhout hebben gerijpt, élevé en fûts de chêne zoals op het etiket staat. De kruidige en donkere tonen in de neus worden in de mond aangevuld met kers, bes, bosbes, pruim en chocolade. Hij voelt vol en zacht aan met aangename, rijpe tannines die precies genoeg houvast en beet geven voor een wijn met body. Maison Noble wordt gemaakt in Entre-deux-Mers, de streek tussen de rivieren de Garonne en de Gironde in Bordeaux. Supérieur in de naam geeft aan dat de wijn van alles net iets meer heeft dan een gewone AC Bordeaux: iets meer kleur, iets meer alcohol, iets meer concentratie, kortom iets meer wijn. Hij is geschikt om zo te drinken en aan tafel te serveren.

Eten & Drinken

De Chateau Maison Noble Saint Martin wijn is multi-inzetbaar. Van paté tot kaas, van biefstuk tot pasta.

Algemeen

Maison Noble wordt gemaakt in Entre-deux-Mers, de streek tussen de rivieren de Garonne en de Gironde in Bordeaux. Supérieur in de naam geeft aan dat de wijn van alles net iets meer heeft dan een gewone AC Bordeaux: iets meer kleur, iets meer alcohol, iets meer concentratie, kortom iets meer wijn.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot