Bouchard Père & Fils Beaune Teurons Premier Cru (6 flessen)
Land
Frankrijk
Streken
Bourgogne
Appelatie
Cote de Beaune
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Pinot Noir
Alcohol-percentage:
13,5%
Inhoud:
0,75
€ 249,95
Aantal:  

Bouchard Père & Fils Beaune Teurons Premier Cru (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

Fermentatie van de Bouchard Père & Fils Beaune Teurons Premier Cru vindt plaats in kleine temperatuur-gecontroleerde roestvrij stalen vaten. Men laat de wijn rijpen in vaten van Frans eikenhout.

Proefnotities

Het bouquet heeft mooie aroma's van rood fruit met een vleugje eiken. De smaak is zacht,vol en aangenaam harmonieus. De wijn heeft een goed potentieel om te ouderen.

Eten & Drinken

Heerlijk bij lichte wildgerechten, paté's en kaas.

Algemeen

Gedurende de jaren heeft Bouchard een uniek domein samengesteld, een van de mooiste van de Bourgogne. Bouchard bezit 130 hectare, waarvan 86 hectare Grands Crus en Premiers Crus, met namen waarvan je alleen maar kunt dromen: Corton-Charlemagne, Clos Vougeot, Montrachet, Beaune Grèves Vigne de l'Enfant Jésus, Meursault Perrières, om er een aantal te noemen. Elk perceel wordt dagelijks op de voet gevolgd door de medewerkers. Er wordt constant gewaakt voor een juiste balans tussen de biologische cyclus en het menselijk ingrijpen, waardoor het terroir alle nuances optimaal kan uiten. Elk perceel wordt dagelijks op de voet gevolgd door de medewerkers. Er wordt constant gewaakt voor een juiste balans tussen de biologische cyclus en het menselijk ingrijpen, waardoor het terroir alle nuances optimaal kan uiten.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot