Bouchard Père & Fils Bourgogne Rouge La Vignée (6 flessen)
Land
Frankrijk
Streken
Bourgogne
Appelatie
Bourgogne
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Pinot Noir
Alcohol-percentage:
12,5%
Inhoud:
0,75
€ 92,50
Aantal:  

Bouchard Père & Fils Bourgogne Rouge La Vignée (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

Deze wijn rijpt 6 tot 7 maanden afhankelijk van de oogst voor ongeveer 25% in houten vaten en ongeveer 75% in roestvrij stalen vaten.

Proefnotities

Bouchard Père & Fils Bourgogne Rouge La Vignée is een weelderige, ronde wijn. De kleur is licht en het bouquet heeft fijne aroma's van klein fruit. Fruitigheid en body zijn mooi in evenwicht.

Eten & Drinken

Een uitstekende begeleider van gebraden vlees - gevogelte - vleespasteitjes.

Algemeen

Gedurende de jaren heeft Bouchard een uniek domein samengesteld, een van de mooiste van de Bourgogne. Bouchard bezit 130 hectare, waarvan 86 hectare Grands Crus en Premiers Crus, met namen waarvan je alleen maar kunt dromen: Corton-Charlemagne, Clos Vougeot, Montrachet, Beaune Grèves Vigne de l'Enfant Jésus, Meursault Perrières, om er een aantal te noemen. Elk perceel wordt dagelijks op de voet gevolgd door de medewerkers. Er wordt constant gewaakt voor een juiste balans tussen de biologische cyclus en het menselijk ingrijpen, waardoor het terroir alle nuances optimaal kan uiten. Elk perceel wordt dagelijks op de voet gevolgd door de medewerkers. Er wordt constant gewaakt voor een juiste balans tussen de biologische cyclus en het menselijk ingrijpen, waardoor het terroir alle nuances optimaal kan uiten.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot