Bouchard Père & Fils Pouilly Fuissé (6 flessen)
Land
Frankrijk
Streken
Bourgogne
Appelatie
Mâconnais
Wijn type
Witte wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Chardonnay
Alcohol-percentage:
13,0%
Inhoud:
0,75
€ 249,95
Aantal:  

Bouchard Père & Fils Pouilly Fuissé (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De wijn rijpt 6 tot 7 maanden afhankelijk van de oogst voor ongeveer 30% in houten vaten en ongeveer 70% in roestvrij stalen vaten.

Proefnotities

Bouchard Père & Fils Pouilly Fuissé is een droge, elegante wijn met een specifiek bouquet met tonen van fruit en bloemen. Hij is krachtig, fris en zeer geurig.

Eten & Drinken

Een uitstekende begeleider van zeebanket, verse zoetwatervis en paté's.

Algemeen

Gedurende de jaren heeft Bouchard een uniek domein samengesteld, een van de mooiste van de Bourgogne. Bouchard bezit 130 hectare, waarvan 86 hectare Grands Crus en Premiers Crus, met namen waarvan je alleen maar kunt dromen: Corton-Charlemagne, Clos Vougeot, Montrachet, Beaune Grèves Vigne de l'Enfant Jésus, Meursault Perrières, om er een aantal te noemen. Elk perceel wordt dagelijks op de voet gevolgd door de medewerkers. Er wordt constant gewaakt voor een juiste balans tussen de biologische cyclus en het menselijk ingrijpen, waardoor het terroir alle nuances optimaal kan uiten. Elk perceel wordt dagelijks op de voet gevolgd door de medewerkers. Er wordt constant gewaakt voor een juiste balans tussen de biologische cyclus en het menselijk ingrijpen, waardoor het terroir alle nuances optimaal kan uiten.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot