Moët & Chandon Nectar Rosé Imperial (6 flessen)
Land
Frankrijk
Streken
Champagne
Appelatie
Champagne
Wijn type
Champagne
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
Alcohol-percentage:
Inhoud:
0,750
€ 275,75
Aantal:  

Moët & Chandon Nectar Rosé Imperial (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De assemblage van de Moet Chandon Nectar Rose Imperial is gebouwd op de intensiteit van de Pinot Noir (45 tot 55%, waarvan 10% rode wijn), de fruitigheid van de Pinot Meunier (35 tot 45%, waarvan 10% rode wijn en de frisheid van de Chardonnay (5 tot 10%). Het gebruik van 20 tot 30% zorgvuldig geselecteerde reserve wijnen maakt het geheel tot een perfecte assemblage en vergroot zijn kracht, rijkheid en finesse. Nectar Impérial Rosé heeft een mooie rode kleur met koperachtige elementen.

Proefnotities

Moët & Chandon Nectar Rosé Imperial is de nieuwste en meest extravagante champagne van Moet & Chandon. Het geeft de diversiteit en het complimenterende karakter van de drie champagne druiven weer. Daarnaast laat het de rijkheid van de beste wijngaarden uit de regio zien, welke zorgen voor ’s werelds meest geliefde champagne. Nectar Impérial is een erg levendige en genereuze champagne, die zich onderscheidt door zijn uitzonderlijke fruitigheid en zijn pittige afdronk, dat direct verrast en verfrist.

Eten & Drinken

Deze rosé Champagne is heerlijk bij visgerechten, salades, en desserts met fruit.

Algemeen

Moet Chandon is wereldwijd de meest verkochte en best gekende champagne. Iedere anderhalve seconde wordt ergens ter wereld een fles Moët Chandon Impérial Brut ontkurkt. Niet verwonderlijk, zelfs volkomen verdiend, als je de constant excellente kwaliteit proeft.

DetailsAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot