Taittinger Prestige Rosé (6 flessen)
Land
Frankrijk
Streken
Champagne
Appelatie
Champagne
Wijn type
Champagne
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Alcohol-percentage:
12,0%
Inhoud:
0,75
€ 350,00
Aantal:  

Taittinger Prestige Rosé (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De Taittinger Brut Prestige Rosé verblijft minimaal 3 jaar in de kelders om zijn bouquet ronder te maken en zijn fruitige karakter te ontwikkelen.

Proefnotities

De Taittinger Brut Prestige Rosé verblijft minimaal 3 jaar in de kelders om zijn bouquet ronder te maken en zijn fruitige karakter te ontwikkelen. De Taittinger Brut Prestige Rosé onderscheidt zich allereerst door zijn delicate, zalm achtige kleur. Zijn aroma's zijn fris en jong. Hij heeft een intens fruitige geur, waarin kersen, frambozen en wilde aardbeien zich met elkaar vermengen. De smaak van de Taittinger Brut Prestige Rosé is evenwichtig, levendig en zacht. Hij heeft een goede afdronk en blijvende tonen van rood fruit. De Taittinger Brut Prestige Rosé is een vrouwelijke champagne, charmant en verleidelijk. Zij is subtiel en harmonieus.

Eten & Drinken

Het is een feestelijk aperitief, maar kan ook heel goed gedronken worden bij een voorgerecht, kaas of dessert.

Algemeen

Champagne Taittinger behoort tot de grote internationale merken (Grandes Marques) van de champagnestreek en wordt verkocht in meer dan 130 landen. Onder leiding van de heer Pierre Emmanuel Taittinger, dochter Vitalie (Marketing) en zoon Clovis (Export) is het champagnehuis het enige familiebedrijf in de Champagne van dit formaat. Met nadruk op de exclusieve Chardonnay druif krijgt Taittinger al jarenlang internationale erkenning door hun constante kwaliteit, finesse en elegantie.

Details

Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot