Eò Adonis Bianco (6 flessen)
Land
Italie
Streken
Abruzzo
Appelatie
Abruzzo
Wijn type
Witte wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Trebbiano, Falanghina en Pecorino
Alcohol-percentage:
Inhoud:
0.75
€ 187,50
Aantal:  

Eò Adonis Bianco (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De Trebbiano, Falanghina en Pecorino druiven voor de Eò Adonis Bianco wijn ondergaan een moderne vinificatie, met controle van de temperatuur.

Proefnotities

Eò Adonis Bianco deze biologische wijn wordt gekenmerkt door aroma’s van perzik, abrikozen, honing, vanilla en brioche. De smaak is complex met tonen van rijp wit fruit, vanille en ingetogen houttonen.

Eten & Drinken

Deze wijn is heerlijk als aperitief en past goed bij salades en visgerechten.

Algemeen

Eò is opgericht met als doel de waarde van de traditionele Italiaanse druivensoorten in kaart te brengen. Vanaf het begin is gewerkt met een constante selectie van wijnstokken en staat innovatie hoog in het vaandel. De samenwerking met bekwame wijnmakers en de high-tech kelders zorgen voor een goede kwaliteit van wijn. De wijnproductie vindt plaats in San Michele Archangelo, gelegen in het noordelijke deel van de stad Vasto in de provincie Chieti wat ligt in het meest zuidelijke deel van de Abruzzen regio. De ongeveer 700 hectare wijngaarden liggen verspreid over de helling. De omgeving, bodem en de goede seizoensgebonden dagelijkse temperaturen zijn erg gunstig voor de teelt van druiven.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot