Allram Rosé Blauer Zweigelt (6 flessen)
Land
Oostenrijk
Streken
Kamptal
Appelatie
Kamptal
Wijn type
Rose wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
blauer zweigelt
Alcohol-percentage:
12,5%
Inhoud:
0,75
€ 59,95
Aantal:  

Allram Rosé Blauer Zweigelt (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De druiven voor de Allram Rosé Blauer Zweigelt ondergaan een moderne vinificatie, met controle van de temperatuur. Weingut Allram heeft in totaal 14 hectare wijngaard in Kamptal, in het Strassertal.

Proefnotities

Allram Rose Blauer Zweigelt is delicaat rosé van kleur met een fruitige neus van aardbeien en frambozen. Deze impressies zetten zich voort in de smaak wat resulteert in een charmante, elegante droge wijn.

Eten & Drinken

Heerlijk als aperitief of bij salades.

Algemeen

Oostenrijk is binnen Europa de grootste onthulling van de afgelopen twintig jaar. Nergens ter wereld ligt de gemiddelde kwaliteit van wijnen tegenwoordig zo hoog. Het zijn voor alles originele wijnen. De Grüner Veltliner is de bekendste wijn van Oostenrijk. Die van Weingut Allram heeft inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd vanwege de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Dit jaar produceerde het kleine familiebedrijf een uitstekende rosé van de druivensoort Blauer Zweigelt. De druiven zijn geoogst in hun eigen wijngaarden Hasel en Sandgrube. Met het oog op optimale zuiverheid is de wijn gebotteld met schroefdop.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot