Pasqua Le Collezioni Sangiovese (6 flessen)
Land
Italie
Streken
Puglia
Appelatie
Puglia
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
sangiovese
Alcohol-percentage:
12,0%
Inhoud:
0,75
€ 41,95
Aantal:  

Pasqua Le Collezioni Sangiovese (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De druiven voor de Pasqua Le Collezioni Sangiovese ondergaan een moderne vinficatie met controle van de temperatuur. De wijngaarden liggen in het noordoosten van Sicilië, in de provincie Erice. De bodem bestaat uit klei en kalk.

Proefnotities

Deze Le Collezioni Sangiovese komt uit Puglia. De wijn is volfruitig met aroma's van zoete bes en rijpe kers. In de smaak komt ook iets floraals en kruidigs voor. Deze soepele, makkelijke, vriendelijke wijn kan als glas op zich en aan tafel worden gedronken.

Eten & Drinken

Multi-inzetbare wijn, van pasta en pizza tot allerlei vleesgerechten. Pasta: spaghetti bolognese, lasagne, cannelloni Rood vlees: allerlei, vooral geroosterd. Wit vlees: varkenskarbonade, rollade. Belegen kaassoorten.

Algemeen

Pasqua is opgericht in 1925 door 4 broers van de familie Pasqua in Verona. Vandaag de dag is het bedrijf in handen van de 2e generatie broers. Men procuceert mooie wijnen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Waarden als gezin, geschiedenis, traditie en respect voor het terroir van fundamenteel belang zijn voor het bedrijf.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot