Piper Heidsieck Demi Sec
Land
Frankrijk
Streken
Champagne
Appelatie
Champagne
Wijn type
Champagne
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Pinot Noir. Pinot Meunier, Chardonnay
Alcohol-percentage:
Inhoud:
0,750
€ 39,95
Aantal:  

Piper Heidsieck Demi Sec

Doos van 1 stuk(s)

Vinificatie

Piper Heidsieck Demi Sec bestaat grotendeels uit Pinot Noir. Pinot Meunier en Chardonnay spelen ook een belangrijke rol van deze uitgebalanceerde cuvée. Streng geselecteerde wijnen van verschillende jaren worden toegevoegd om ervoor te zorgen, dat de smaak jaar na jaar consistent blijft. Piper-Heidsieck Demi Sec heeft 24 tot 30 maanden gerijpt.

Proefnotities

Piper Heidsieck Demi Sec is een prachtig elegante, aangename, geurige champagne met een goed afgeronde smaak en een lange afdronk. Perfect voor degenen die de voorkeur geven aan een niet te droge champagne.

Eten & Drinken

Verrukkelijk als aperitief, bij amuses, wit vlees in romige saus, vers fruit en desserts.

Algemeen

De champagnes van Piper-Heidsieck zijn sprankelend en verfrissend. Sinds 1785 hebben de wijnen zich ontwikkeld zonder concessies te doen aan hun kwaliteit. De Champagnes zijn charmant, elegant en toegankelijk met een verleidelijke unieke smaak. De Piper-Heidsieck lifestyle staat voor levenslust, temperament en vruchtbaarheid. De kenmerkende fles met het rode etiket is dé champagne van vele beroemdheden. Zo ging Marilyn Monroe iedere avond naar bed met een paar druppels Chanel No.5 op haar pols en werd zij met een glas Piper-Heidsieck in haar hand wakker.

Details

Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot