Schlumberger White Secco (6 flessen)
Land
Oostenrijk
Streken
Wenen
Appelatie
Wenen
Wijn type
Sparkling wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Welschriesling
Alcohol-percentage:
11,5%
Inhoud:
0,75
€ 79,95
Aantal:  

Schlumberger White Secco (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De moderne smaak van de nieuwe Prosecco generatie. Deze mousserende wijn is gemaakt volgens de Méthode Traditionelle en heeft uitstekende resultaten in blindproeverijen. Het design van de fles is uniek, onderscheidend, jong en modern. Makkelijk drinkbaar, harmonieus, fris en fruitig, met een restsuiker van 28 gr. suiker. Het histamine gehalte wordt zo laag mogelijk gehouden. Dit resulteert in een lichte, prettige en aangename smaak.

Proefnotities

Schlumberger White Secco is makkelijk drinkbaar, harmonieus, fris en fruitig, met een restsuiker van 28 gram. Histamine gehalte wordt zo laag mogelijk gehouden, dit resulteert in een lichte, prettige en aangename smaak.

Eten & Drinken

Heerlijk als aperitief. Maar ook een mooie mousserende wijn voor bij voorgerechten met gegrilde vis, fruits de mer of gegratineerde mosselen.

Algemeen

Onder de grond van de stad Wenen ligt de oudste wijnkelder van Oostenrijk. In de letterlijk kilometers lange gangen staan de 'pupitres' - de rekken met flessen mousserende wijn - rij aan rij opgesteld, waarbij door 'remueurs' - de mannen die alle flessen iedere paar dagen een achtste slag draaien - de flessen handmatig in de gewenste positie worden gebracht. Al meer dan 160 jaar maakt Schlumberger in deze kelders sekt volgens de 'Méthode Traditionnelle', ofwel precies dezelfde wijze waarop champagne wordt gemaakt. Met een fleslagering van 24 maanden ontstaat er een zeer exclusieve mousserende wijn van de allerhoogste kwaliteit. Schlumberger is marktleider in Oostenrijk van premium sekt.

Details

Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot