The Owl Post Pinotage (6 flessen)
Land
Zuid Afrika
Streken
Western Cape
Appelatie
Western Cape
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Pinoate
Alcohol-percentage:
14,0%
Inhoud:
0,75
€ 138,95
Aantal:  

The Owl Post Pinotage (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De druiven voor de Owl Post Pinotage zijn geoogst medio februari, fermentatie vond plaats in rotatie tanks bij 25-28 ° C gedurende zeven dagen. Nadat de malolactische gisting heeft plaatsgevonden, vind rijping plaats in Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten voor 14 maanden.

Proefnotities

The Owl Post Pinotage is donkerrood van kleur, bouquet van rijp fruit en bananen aroma's met vanille tinten. Een rijpe volle smaak en een mooie afdronk.

Eten & Drinken

Heerlijke wijn bij rood vlees en wild.

Algemeen

Neethlingshof ligt in het hart van de Kaap, geflankeerd door de Bottelary Hills en Papegaaiberg Berg net buiten het centrum van Stellenbosch. Er zijn veel natuurlijke voordelen voor de productie van de karakteristieke wijnen op Neethlingshof: een variëteit van bodems zoals ontleed graniet, heuvels en valleien, de koelende werking van de nabijgelegen Atlantische Oceaan op de wijngaarden tijdens het seizoen en een hoogte die varieert tussen 85 en 250 meter. Neethlingshof schittert als een briljant op internationaal vlak en ook het landgoed zelf is een bezoek meer dan waard.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot