Val d'Oca Prosecco Valdobbiadene Millesimato (6 flessen)
Land
Italie
Streken
Veneto
Appelatie
DOC Prosecco Treviso
Wijn type
Prosecco
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Prosecco
Alcohol-percentage:
11,0%
Inhoud:
0,75
€ 84,95
Aantal:  

Val d'Oca Prosecco Valdobbiadene Millesimato (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

Deze Millesimato van Val d'Oca wordt gemaakt van de beste druiven. De eerste fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen tanks. De 2e fermentatie gaat via de Charmat methode.

Proefnotities

Val d'Oca Prosecco Valdobbiadene Millesimato heeft een transparante en heldere elegante kleur. Olfactorisch zijn de aroma's intens met een heerlijke nuance van de ''Golden Delicious'' appel. Een licht, maar niet verwaarloosbaar, bloemig aroma doet denken aan blauweregen en rozen. Tijdens het drinken worden zure nuances gecombineerd met zachtheid en de juiste smaak. Een eenvoudige harmonie, die een aangenaam gevoel in de mond achterlaat. 

Eten & Drinken

Uniek en harmonieus, kunt u hem ontkurken tijdens aperitieven en combineren met koekjes en broodjes. Door zijn delicate aard kan hij zeer goed geserveerd worden bij pasta, gerechten op basis van groenten, gegrilde vis of gebraden wit vlees.

Algemeen

De Cantina Produttori di Valdobbiadene Val D'Oca is gelegen te midden van de glooiende heuvels tussen Asolo en Conegliano aan de voet van Alpen. Opgericht in 1952, bestaat het consortium momenteel uit 576 druiven telers en 714 hectaren wijngaarden. Cantina Produttori di Valdobbiadene Val D'Oca streeft erna om hoogwaardige te produceren.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot