Moët & Chandon Brut Imperial
Land
Frankrijk
Streken
Champagne
Appelatie
Champagne
Wijn type
Champagne
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
Alcohol-percentage:
Inhoud:
0,750
€ 43,95
Aantal:  

Moët & Chandon Brut Imperial

Doos van 1 stuk(s)

Vinificatie

Niet voor niets de meest verkochte Champagne ter wereld: Altijd goed en met een zeer goede uitstraling Deze Brut Impérial is een eersteklas Champagne gemaakt van de beste druiven, voornamelijk Pinot Noir. witgeel en fijne mousse. Fruitig van geur en droog van smaak. Het expressieve en fruitige karakter en de mooie romige mousse weerspiegelen de uitmuntende kwaliteit van de Réserve imperiale.

Proefnotities

Moët & Chandon Brut Imperial is bij uitstek de verpersoonlijking van de huisstijl van Moët Chandon. Constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling.

Eten & Drinken

Het ultieme aperitief.

Algemeen

Wereldwijd de meest verkochte en best gekende champagne. Iedere anderhalve seconde wordt ergens ter wereld een fles Moët Chandon Impérial Brut ontkurkt. Niet verwonderlijk, zelfs volkomen verdiend, als je de constant excellente kwaliteit proeft.

Details

De Impérial Brut is gecomponeerd uit zo’n 150 verschillende wijnen, gewonnen uit chardonnay, pinot noir en pinot meunier en afkomstig uit alle delen van Champagne. Het is een champagne zonder oogstjaar, want in de assemblage zit tevens een belangrijk deel vins de réserve - mooi gerijpte wijnen uit oudere jaren. Impérial Brut refereert aan de prettig droge smaak (Brut) en aan de langdurige voorkeur van keizer Napoléon voor de champagne van Moët Chandon (Impérial).Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot