Henkell Sekt Blanc de Blancs (6 flessen)
Land
Duitsland
Streken
Pfalz
Appelatie
Pfalz
Wijn type
Sparkling wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Blend
Alcohol-percentage:
Inhoud:
0,750
€ 49,95
Aantal:  

Henkell Sekt Blanc de Blancs (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

Deze Sekt wordt gemaakt volgens de méthode traditionnelle ofwel de zogenaamde Flaschengärung.

Proefnotities

Henkell Sekt Blanc de Blancs is een sektspecialiteit gemaakt van uitsluitend witte druiven. Geniet van de unieke eigenschappen van deze blanc de blancs sekt.

Eten & Drinken

Heerlijk ter begeleiding van lichte gerechten uit de fijne Franse keuken.

Algemeen

Henkell, de tijdloze klassieker, is Duitsland’s bekendste mousserende wijn sinds decennia en geniet een uitstekende reputatie over de hele wereld. Henkell staat bekend om zijn traditie en kwaliteit.

Details

Het produceren van een groot merk mousserende wijn is een kunst op zich. Belangrijk is om elke keer weer de juiste cuvée samen te stellen met de typische en kenmerkende smaak die het huis eigen is. De wijnmakers van Henkell hebben zich deze kunst volledig eigen gemaakt en garanderen hiermee dat liefhebbers van mousserende wijn over de hele wereld kunnen genieten van deze authentieke en uitzonderlijke Henkell smaak, keer op keer. De kunst bij het maken van mousserende wijn begint al met het selecteren van de juiste basiswijnen. De compositie hiervan is van doorslaggevend belang voor de constante hoge kwaliteit van het uiteindelijke product. Henkell Trocken is geproduceerd van de beste witte wijnen uit befaamde wijngebieden. Dit is een kwaliteit die je kunt proeven. Fris. Harmonie. Balans. Het boeket is levendig, fruitig en aromatisch. De kleur: goud geel met een groene glinstering. De fijne pareling van de mousse belooft een langdurig genoegen van deze klassieke mousserende wijn.Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot