Beringer Classic Cabernet Sauvignon (6 flessen)
Land
USA
Streken
Californie
Appelatie
Napa Valley
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
cabernet sauvignon
Alcohol-percentage:
13,0%
Inhoud:
0,75
€ 57,50
Aantal:  

Beringer Classic Cabernet Sauvignon (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De druiven voor de Beringer Classic Cabernet Sauvignon ondergaan een traditionele vinificatie en gevolgd door houtrijping op Frans en Amerikaanse eiken vaten.

Proefnotities

Beringer Classic Cabernet Sauvignon is een smakelijke wijn, waarin aroma's van cacao en vanille worden vergroot door de rijke geuren van krenten en donker gerijpt fruit. Aangename geuren ronden deze zachte wijn af.

Eten & Drinken

Aanbevolen bij gebakken of gegrild rundvlees, vlees-stoofgerechten, wilde konijn met pruimen, groot gebraad van wild of rund uit de oven of van het spit.

Algemeen

Toen Jacob en - eerder al - Frederick Beringer uit Duitsland emigreerden naar de Verenigde Staten, vestigden ze zich eerst in New York. Pas later trokken de broers naar Californië om daar wijn te gaan maken. Zo werd in 1876 het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer opgericht. De Beringer Vineyards, de oudste wijngaarden van heel Napa Valley, zijn sindsdien altijd in bedrijf gebleven. Ook de wijnmakers van Beringer gaan lang mee; de huidige, Laurie Cook, is in de lange historie nog maar de zevende. Het is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken. Vandaag de dag staat Beringer voor prijswinnende kwaliteit. In de Top 100 van de gezaghebbende Wine Spectator heeft het huis zelfs meer vermeldingen dan enig ander wijnbedrijf, waar ook ter wereld.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot