Beringer Founders Estate Cabernet Sauvignon (6 flessen)
Land
USA
Streken
Californie
Appelatie
Napa Valley
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
cabernet sauvignon
Alcohol-percentage:
13,5%
Inhoud:
0,75
€ 86,50
Aantal:  

Beringer Founders Estate Cabernet Sauvignon (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De druiven voor de Beringer Founders Estate Cabernet Sauvignon ondergaan een traditionele vinificatie en houtrijping van 8 maanden op Frans en Amerikaanse eiken vaten.

Proefnotities

Beringer Founders Estate Cabernet Sauvignon is een onmiskenbare Californische Cabernet, om onmiddellijk van te genieten. Te combineren met alles, van een elegant eendengerecht tot een hartige barbecue van varkensribben.

Eten & Drinken

Heerlijk bij de barbecue of bij een eendenschotel.

Algemeen

Toen Jacob en - eerder al - Frederick Beringer uit Duitsland emigreerden naar de Verenigde Staten, vestigden ze zich eerst in New York. Pas later trokken de broers naar Californië om daar wijn te gaan maken. Zo werd in 1876 het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer opgericht. De Beringer Vineyards, de oudste wijngaarden van heel Napa Valley, zijn sindsdien altijd in bedrijf gebleven. Ook de wijnmakers van Beringer gaan lang mee; de huidige, Laurie Cook, is in de lange historie nog maar de zevende. Het is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken. Vandaag de dag staat Beringer voor prijswinnende kwaliteit. In de Top 100 van de gezaghebbende Wine Spectator heeft het huis zelfs meer vermeldingen dan enig ander wijnbedrijf, waar ook ter wereld.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot