Frentano Montepulciano (6 flessen)
Land
Italie
Streken
Abruzzo
Appelatie
Abruzzo
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Montepulciano
Alcohol-percentage:
13 %
Inhoud:
0.75
€ 39,95
Aantal:  

Frentano Montepulciano (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De Montepulciano druiven van Cantina Frentana ondergaan een moderne vinificatie, met controle van de temperatuur.

Proefnotities

Cantina Frentano Montepulciano d’Abruzzo is diep robijnrood van kleur met jeugdige paarse reflecties. Zijn geur omvat aroma's van pruim, viooltjes en rode appel. Zijn smaak toont een goede structuur en een opmerkelijke body, ondanks zijn jonge en frisse natuur.

Eten & Drinken

Deze Italiaanse rode wijn leent zich voor de combinatie met vele soorten gerechten, van soepen tot pasta, van vlees tot aan kazen.

Algemeen

Sinds 1958 is de geschiedenis van Cantina Frentana van passie doorspekt. Een verhaal met een oprechte smaak waarin de spelers misschien zijn veranderd, maar de waarden blijven onaangetast. Dit land, gelegen op de heuvels van Majella en verlicht door de pracht van de Costa dei Trabocchi, is altijd gewijd geweest aan de wijnbouw en de wijncultuur. De royale kalkachtige grond, de zoete afwisseling van zee- en landwind, de wijze verzachtende werking van de zee, zijn veel meer dan een koude beschrijving van dit territorium van uitmuntendheid: ze zijn onze traditie en onze geschiedenis, een magie waartoe we van nature behoren .

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot