Panarda Montepulciano d'Abruzzo (6 flessen)
Land
Italie
Streken
Abruzzo
Appelatie
Abruzzo
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Montepulciano
Alcohol-percentage:
14 %
Inhoud:
0.75
€ 99,95
Aantal:  

Panarda Montepulciano d'Abruzzo (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De Montepulciano druiven voor de Panarda Montepulciano d'Abruzzo van Cantina Frentana ondergaan een moderne vinificatie, met controle van de temperatuur.

Proefnotities

Panarda Montepulciano d'Abruzzo heeft een robijnrode kleur met paarse reflecties, zijn geur bezit een aanzienlijke complexiteit van aroma's, zoals kruidige balsamico noten en tevens noten van rijp rood fruit, bramenjam, zwarte kersen en viooltjes.

Eten & Drinken

De bovengenoemde eigenschappen van deze Montepulciano wijn van Cantina Frentana maken het een ideale metgezel voor gerechten zoals rood vlees, lam, wild, kazen en zelfs als glaasje wijn na het diner, met stukjes pure chocolade.

Algemeen

Sinds 1958 is de geschiedenis van Cantina Frentana van passie doorspekt. Een verhaal met een oprechte smaak waarin de spelers misschien zijn veranderd, maar de waarden blijven onaangetast. Dit land, gelegen op de heuvels van Majella en verlicht door de pracht van de Costa dei Trabocchi, is altijd gewijd geweest aan de wijnbouw en de wijncultuur. De royale kalkachtige grond, de zoete afwisseling van zee- en landwind, de wijze verzachtende werking van de zee, zijn veel meer dan een koude beschrijving van dit territorium van uitmuntendheid: ze zijn onze traditie en onze geschiedenis, een magie waartoe we van nature behoren .

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot