Rust Vrede Estate Estate Wine (6 flessen)
Land
Zuid Afrika
Streken
Stellenbosch
Appelatie
Stellenbosch
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
blend
Alcohol-percentage:
15,0%
Inhoud:
0,75
€ 209,95
Aantal:  

Rust Vrede Estate Estate Wine (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De druiven voor de Rust Vrede Estate Estate Wine ondergaan een moderne vinificatie met controle van de temperatuur. Het klimaat is dat van de Middellandse Zee, de regenval bedraagt ca. 650 mm per jaar. De wijngaarden liggen op de Noordelijke hellingen aan het eind van de vallei, waar zij profiteren van iets warmer weer. De bodem is dieprood, een mengeling van verweerd graniet en een klein percentage klei, Clovelly en Hutton structuur.

Proefnotities

Rust Vrede Estate Estate Wine heeft een breed scala van geuren in zich van de druivenvariëteiten, die in nieuw eikenhouten vaten tot een perfecte harmonie zijn gekomen. Het is een krachtige wijn met een schitterende donkere kleur.In het bouquet vindt men tonen van rook, eiken, rode kers, zwarte bessen , kruiden en vanille.Op de tong is de wijn vol, complex, kruidig, met aroma's van pruimen, zwarte bessen jam en goed met elkaar vermengde tannines. In de afdronk zijn hinten van vanille en zoethout. Het is een meesterlijke wijn.

Eten & Drinken

Een heerlijke wijn bij mooi rood vlees en wild.

Algemeen

Wijnhuis Rust en Vrede: is ontstaan 315 jaar geleden tussen de wijngaarden van Stellenbosch. Door de eeuwen heen waren er perioden waarin wijn werd geproduceerd, maar de laatste 32 jaar is Rust en Vrede gespecialiseerd in de productie van alleen rode wijn met de focus op Shiraz, Cabernet en Merlot wijnen.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot