Yalumba The Y Series Cabernet Sauvignon
Land
Australie
Streken
South Australia
Appelatie
South Australia
Wijn type
Rode wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Cabernet Sauvignon
Alcohol-percentage:
13,5%
Inhoud:
0,75
€ 11,50
Aantal:  

Yalumba The Y Series Cabernet Sauvignon

Doos van 1 stuk(s)

Vinificatie

De wijnen worden modern gemaakt met het grootste respect voor de natuur. Ze verliezen nooit de traditionele sterktes uit het oog.

Proefnotities

Yalumba The Y Series Cabernet Sauvignon heeft een prachtige dieprode kleur. Aroma’s van rode en zwarte bessen, kruiden en subtiele geuren van cederhout. De wijn heeft heerlijk pittige tannine en veel mondvulling. Heerlijke lange afdronk.

Het paard op het etiket staat voor het verleden van Yalumba, toen paarden nog een centrale rol speelden en naast het transportmiddel ook de trekkers waren op het land. Yalumba kenmerkt zich als een familiebedrijf met een moderne visie dat haar verantwoordelijkheid voor de natuurlijke omgeving serieus neemt. In 2007 mocht Yalumba als eerste wijnbedrijf in de wereld de Climate Protection Award in ontvangst nemen.

Eten & Drinken

Te serveren bij gegrild rood vlees, wildgerechten en belegen kaassoorten.

Algemeen

De Y-Series zijn een aantal wijnen die gemaakt zijn om de persoonlijke en kleurvolle 150-jarige geschiedenis van de Hill Smith familie van Yalumba weer te geven. Deze familie is de oudste familie met wijneigendom uit Australië.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot