Beringer Classic Zinfandel rosé (6 flessen)
Land
USA
Streken
Californie
Appelatie
Napa Valley
Wijn type
Rose wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
zinfandel
Alcohol-percentage:
10,0%
Inhoud:
0,75
€ 57,50
Aantal:  

Beringer Classic Zinfandel rosé (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De druiven voor de Beringer Classic Zinfandel rosé ondergaan een moderne vinificatie met controle van temperatuur. De wijn is via traditionele technieken gemaakt.

Proefnotities

Beringer Classic Zinfandel rosé heeft een lichtroze kleur. Levendige, frisse aroma's en geuren van frisse rode bes, citrus en meloen, afgerond met subtiele hinten van nootmuskaat en kruidnagel.

Eten & Drinken

Heerlijk als aperitief of bij salades.

Algemeen

Toen Jacob en - eerder al - Frederick Beringer uit Duitsland emigreerden naar de Verenigde Staten, vestigden ze zich eerst in New York. Pas later trokken de broers naar Californië om daar wijn te gaan maken. Zo werd in 1876 het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer opgericht. De Beringer Vineyards, de oudste wijngaarden van heel Napa Valley, zijn sindsdien altijd in bedrijf gebleven. Ook de wijnmakers van Beringer gaan lang mee; de huidige, Laurie Cook, is in de lange historie nog maar de zevende. Het is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken. Vandaag de dag staat Beringer voor prijswinnende kwaliteit. In de Top 100 van de gezaghebbende Wine Spectator heeft het huis zelfs meer vermeldingen dan enig ander wijnbedrijf, waar ook ter wereld.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot