Beau Rivage Bordeaux Blanc (6 flessen)
Land
Frankrijk
Streken
Bordeaux
Appelatie
Bordeaux
Wijn type
Witte wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Semillon, Sauvignon Blanc
Alcohol-percentage:
12,5%
Inhoud:
0,75
€ 49,95
Aantal:  

Beau Rivage Bordeaux Blanc (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De druiven voor de Bordeaux Beau Rivage wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn afkomstig van wijngaarden die voldoen aan de eisen die aan de appellation bordeaux contrôlée worden gesteld. Dat geldt ook voor de vinificatie en rijping van deze wijn.

Proefnotities

Deze Beau-Rivage Blanc wordt gemaakt van Semillon en Sauvignon blanc druiven. De wijn is fris met het fruitige van appel en citrus. De afdronk komt zacht over. Niet zwaar, maar op een lekkere manier vol en toegankelijk.

Eten & Drinken

Combineert bij borrelhapjes, salades, pasta met vis en lichte vis- en kipgerechten. Kan ook prima gedronken worden als aperitief.

Algemeen

Beau-Rivage is de naam van een van de Bordeaux wijnen van Borie-Manoux. Dit handelshuis is eigendom van de familie Castéja en nog een van de weinige, onafhankelijke familie-wijnbedrijven in de streek. Borie-Manoux is négociant (handelaar), maar ook wijnbouwer en wijnmaker. Het huis bezit een dozijn châteaux waaronder Batailley (Grand Cru), Beau-Site, Domaine de l'Eglise en anderen. De Beau-Rivage is een van hun basis Bordeaux: een uitstekende, elegante, doordrinkbare wijn voor alledag.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot