Boomerang Bay Chardonnay (doos 12)
Land
Australie
Streken
Barossa
Appelatie
Barossa Valley
Wijn type
Witte wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Chardonnay
Alcohol-percentage:
13,0%
Inhoud:
0,75
€ 92,50
Aantal:  

Boomerang Bay Chardonnay (doos 12)

Doos van 12 stuk(s)

Vinificatie

De Chardonnay druiven voor deze Boomerang Chardonnay zijn modern gevinifieerd, in roestvrijstalen tanks, die tot op de graad nauwkeurig in temperatuur kunnen worden geregeld.

Proefnotities

Boomerang Bay Chardonnay is helder lichtgeel van kleur. In de geur fris, fruitig en heel sappig, bijna exotisch! We treffen lychee aan en hints van tropisch fruit. Ook in de smaak veel fris, rijp fruit; de wijn is 'juicy' met een heel geraffineerd, bescheiden 'zoetje' in de afdronk, gevolgd door een mooi droog, licht bittertje. Een verrukkelijke 'doordrink' wijn, van niet-alledaagse allure!

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nl

Eten & Drinken

Een echte barbecuewijn, bij frisse salades of als aperitief. In de gastronomie en horeca een ras-banqueting wijn, door zijn aangename, aromatische karakter.

Algemeen

Sinds 1988 vormen Grant en zijn vrouw Helen Grant Burge Wines in Barossa Valley in South Australia. Grant Burge Wines behoort tot de top 10 wijnbedrijven in privé eigendom en geniet internationale erkenning en waardering.

Robert Parker vermeldt in zijn 'Wine Buyer’s Guide 6th edition' over het huis Grant Burge: 'Grant Burge is another of the exceptional wineries of the Barossa that seems to consistently turn out top-flight wines. The wines are all noteworthy for their brilliant displays of ripe fruit and consistent purity'.

DetailsAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot