Hoya de Cadenas Chardonnay Sauvignon Blanc (6 flessen)
Land
Spanje
Streken
Valencia
Appelatie
Utiel Requena
Wijn type
Witte wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Chardonnay en Sauvignon Blanc
Alcohol-percentage:
12,5%
Inhoud:
0,75
€ 49,75
Aantal:  

Hoya de Cadenas Chardonnay Sauvignon Blanc (6 flessen)

Doos van 6 stuk(s)

Vinificatie

De druiven voor de Hoya de Cadenas Chardonnay Sauvignon Blanc ondergaan een moderne vinificatie met controle van de temperatuur.

Proefnotities

Hoya de Cadenas Chardonnay Sauvignon Blanc is lichtgeel van kleur met een vrolijke fonkeling, een ingetogen geur en aangename aroma's van appel en citrusfruit in de smaak. Evenwichtig, makkelijk en smaakvol met een frisse afdronk.

Eten & Drinken

Heerlijke wijn bij salades, fruits de mer en wit vlees.

Algemeen

Gandía is zeker geen nieuwe bodega,maar wel een innovatief wijnhuis waar elke generatie de kans ziet om de kwaliteit van de wijnen te verbeteren. Het huis is aan de oostkant van Spanje gevestigd, bij Valencia. De Hoya de Cadenas-wijnen komen uit de DO Utiel-Requena. Hier zijn de Gandía-wijngaarden voorzien van de meest moderne apparatuur zoals computer gestuurde irrigatiesystemen. De druiven worden rijp en gezond geoogst en dan is wijn maken, volgens Gandía's wijnmaker,geen kunst. Chardonnay, sauvignon blanc en macabeo vormen de basis voor deze frisse, zachte witte wijn. Hij toont bescheiden aroma's van appel en citrusfruit en heeft een frisse afdronk. Een wijn die gemaakt is om jong te drinken.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot