Neethlingshof Chardonnay Unwooded (12 flessen)
Land
Zuid Afrika
Streken
Western Cape
Appelatie
Western Cape
Wijn type
Witte wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Chardonnay
Alcohol-percentage:
Inhoud:
0,75
€ 144,95
Aantal:  

Neethlingshof Chardonnay Unwooded (12 flessen)

Doos van 12 stuk(s)

Vinificatie

De druiven voor de Neethlingshof Chardonnay Unwooded worden geoogst in februari, gekneusd en vervolgens vond een 'cool fermentation' proces plaats in temperatuur gecontroleerde rvs tanks tussen 14 en 15 graden, dit 14 dagen lang.

Proefnotities

Neethlingshof Chardonnay Unwooded heeft een mooie gele kleur met een enkele groene hint. In de neus een fris citrus boeket met subtiel tropisch fruit. In de smaak komen de fruittonen terug welke mooi in balans gehouden worden door de aanwezige zuren.

Eten & Drinken

Een gastronomische wijn die breed inzetbaar is bij veel gerechten. mooie combinatie met salades met gevogelte of kalfsvlees, maar ook lekker met gebakken en gestoomde vis.

Algemeen

Neethlingshof ligt in het hart van de Kaap, geflankeerd door de Bottelary Hills en Papegaaiberg Berg net buiten het centrum van Stellenbosch. Er zijn veel natuurlijke voordelen voor de productie van de karakteristieke wijnen op Neethlingshof: een variëteit van bodems zoals ontleed graniet, heuvels en valleien, de koelende werking van de nabijgelegen Atlantische Oceaan op de wijngaarden tijdens het seizoen en een hoogte die varieert tussen 85 en 250 meter. Neethlingshof schittert als een briljant op internationaal vlak en ook het landgoed zelf is een bezoek meer dan waard.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot