Neethlingshof Sauvignon Blanc (12 flessen)
Land
Zuid Afrika
Streken
Western Cape
Appelatie
Western Cape
Wijn type
Witte wijn
Jaargang:
op aanvraag
Druivensoort:
Sauvignon Blanc
Alcohol-percentage:
Inhoud:
0,75
€ 144,95
Aantal:  

Neethlingshof Sauvignon Blanc (12 flessen)

Doos van 12 stuk(s)

Vinificatie

De druiven worden handmatig geoogst in januari, gekneusd en vervolgens vond een 'cool fermentation' proces plaats in temperatuur gecontroleerde rvs tanks tussen 11 en 13 graden.

Proefnotities

Neethlingshof Sauvignon Blanc heeft een mooie heldere kleur. In de smaak overheerst tropisch fruit en groene vijgen met een hint van groene peper. Mooie lange afdronk!

Eten & Drinken

Een mooie wijn bij gerechten met frisse elementen, zoals frisse salades, lichte vleesgerechten en gebakken vis. Pas op met romige sauzen.

Algemeen

Neethlingshof ligt in het hart van de Kaap, geflankeerd door de Bottelary Hills en Papegaaiberg Berg net buiten het centrum van Stellenbosch. Er zijn veel natuurlijke voordelen voor de productie van de karakteristieke wijnen op Neethlingshof: een variëteit van bodems zoals ontleed graniet, heuvels en valleien, de koelende werking van de nabijgelegen Atlantische Oceaan op de wijngaarden tijdens het seizoen en een hoogte die varieert tussen 85 en 250 meter. Neethlingshof schittert als een briljant op internationaal vlak en ook het landgoed zelf is een bezoek meer dan waard.

Details

Jaargang op aanvraag: info@le-connaisseur.nlAndere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot